söndag 13 januari 2013

Walk in closet

Fick jag någon psykisk käftsmäll, eller vad hände?

Fixade lite i skruttans rum, plötsligt försvann all energi. Blev nockad och helt lamslagen. Hormonerna är i omlott -big time!!

Kanske det berodde på att lilla M ålade sig fram i 180 i skruttans rum eller för att hon brände sig på det heta elementsröret. Eller varför inte min sömn som uteblev då jag låg och planerade för vår nya "walk in closet" som vi ska ha på kontoret.

Vi kommer ha hela familjens kläder samlade -SÅ skönt! Skulle vilja tapetsera på de två väggar som kommer synas. Resten kommer vara täckta av garderoben PAX från Ikea.

På vänster sida i rummet kommer vi ha (garderob med 60cm djup) med många lådor och på höger sida (garderob med 35 cm djup) kommer vi ha mest hyllplan. Förhoppningsvis kan vi få plats med skötbord oxå.

Kontoret kommer att bli på övervåningen i "allrummet" med kombination lekhörna. Garderoberna som är platsbyggda i våra sovrum blir förvaring till typ säsongskläder/pyssel. I ungarnas rum tänkte vi snickra upp hyllplan längst sidorna och ha alla små leksaker i plastbackar från IKEA.

Lite inspiration från Ikea:








- Postad från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar