fredag 7 december 2012

Huset förfaller!

Men vad gör det när man är i ett ljuvligt tillstånd. Nej, men ärligt. Just nu önskar jag högt att vi bodde i en lägenhet, hatar när saker går sönder i huset.....och dyra sådana!

Först gick diskmaskinen sönder, sedan (för en vecka sen) gick tvättmaskinen sönder och nu pannhelvetet! Cirkulationspumpen är igång men allt annat är stendött, svinkalla element och inget varmvatten. Ringde jouren, men de har telefontid först imorgon kl:10.00.

Vi får varken tända ljus eller vår kamin då en av syrrans lilltjejer har syrgas (detta pga antändningsrisk). Surt som ättika. Har vi otur eller otur med våra maskiner här hemma. Huset är nio år nu, så det är klart man får räkna med lite utbyte.....men helst inte på en gång. Tur att alla julklappar är inhandlade, för detta luktar dyrt som sören.

Hälsningar en tjej som låst in sig med lilla M i sovrummet. Har tagit på mig både leggins, tröja och strumpor. Satte även på tv'n då den alstrar en del värme. I värsta fall får den stå på hela natten då jag såg att det skulle bli kallare i natt.

Just nu:


- Postad från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar