fredag 23 november 2012

Mitt i natten....

......sitter framför tv'n med varm choklad. Huset är fullt med sovande barn och vuxna......för att vara exakt. En 40 åring, en 38 åring, en 37 åring, en 33 åring, två åttaåringar, en femåring, två 7 månaders och en 5 månaders....och så katten på 4 år.

Det är jättemysigt och huset behöver aldrig känna sig tomt och ensamt. Det är stormiddagar varje kväll och det finns alltid någon att prata med oavsett ålder. I februari är det dags för syster med familj att flytta till sitt egna hus.....det kommer bli tomt, men efter 2-3 månader ihop så kanske vi säger annat i februari:)

Nä....nu dags att sova lite. Imorgon ska jag till en annan bank än vår "egna" och se om vi har det så bra som vi (läs jag) har med våra dyra lån och barnens feta konton. Tänk att man är så noga med att spara till barnen.....men när det kommer till sina egna öppnade konton i hopp om att börja spara till den där miljonen man drömmer om.....ja då ekar det minsann tomt. Visionen och drömmen låter ju så bra....men verkligheten ser helt annorlunda ut här hemma, men drömma går ju:)

Just nu:


- Postad från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar